2014-01-21

Artexis tar över hjälpmedelsmässan FRI

Erfarna mässarrangören Artexis tar över ansvaret för FRI. Hjälpmedelsmässan, som är inne på sitt tolfte år och lockar flera tusen besökare årligen, inriktar sig på hjälpmedel för äldre och funktionsnedsatta personer. FRI 2014 arrangeras på Malmömässan den 12-13 november 2014.

FRI arrangerades för första gången 2003 och flyttade i och med fjolårets upplaga till Malmömässan. Nu tar mässarrangören Artexis över ansvaret för mässan. Annette Sandström , som jobbat med mässan i flera år, fortsätter i sin roll som ansvarig för försäljning och programinnehåll.

– Det känns jätteroligt och tryggt att en så pass erfaren och rutinerad aktör som Artexis kliver in och tar över ansvaret för FRI. Jag ser verkligen fram emot att fortsätta arbeta med mässan och göra den ännu starkare framöver. Branschen är i ständig utveckling och Skåne är en viktig region, säger Annette Sandström.

FRI vill visa en mångfald av hjälpmedel och riktar sig både mot de som arbetar med hjälpmedel och brukare som vill uppleva ett friare liv. Ta del av produktnyheter, tjänster, debatter och rådgivning. FRI innehåller även ett brett och digert seminarieprogram med aktuella ämnen.  Besökarna består av bland annat förskrivare, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, vårdpersonal, brukare, assistenter, organisationer/föreningar och intresserade i branschen.

Artexis arrangerar ett 20-tal egna mässor årligen i Kistamässan och Malmömässan, två av Sveriges ledande och mest moderna mötesplatser.

För ytterligare information, kontakta :
Bo Magnusson, operativ chef Artexis, bo.magnusson(a)artexis.se, 08-506 650 50
Annette Sandström, marknadschef för FRI, annette.sandstrom(a)artexis.se, 0733-417071
Louise Boman, projektledare för FRI, louise.boman(a)artexis.se, 076-869 49 07

Fler nyheter